Financieringen van Finalco

Een onderwerp als financiën is een persoonlijke en vertrouwelijk zaak. Finalco is zich daar terdege van bewust en gaat daar zorgvuldig mee om. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij ook als geen ander dat onze klanten op zoek zijn naar goede adviezen, kredieten op maat en natuurlijk maandlasten die zo laag mogelijk uitvallen. 

Of het nu gaat om een (gedeeltelijke) financiering voor de aankoop van een nieuwe auto, een verbouwing aan uw woning of andere zaken waarvoor u tijdelijk meer financiële armslag nodig heeft, wij beschikken over een compleet pakket waaruit een voor u meest geschikte financieringsvorm kan worden aangeboden met lage maandbedragen en zeer aantrekkelijke rentes. Een persoonlijke lening, een eigenhuiskrediet of een doorlopend krediet, bij ons bent u aan het juiste adres.

Vooral in deze tamelijk onoverzichtelijke tijd is het van groot belang al uw financiën goed op een rijtje te hebben. Er zijn nogal wat mensen die leningen hebben lopen tegen te hoge rentepercentages. Daardoor zijn zij meer geld kwijt dan strikt noodzakelijk.

Wij kunnen uw huidige leningen kritisch doorrekenen en adviezen geven waarmee u aanzienlijk wat geld kunt besparen. Wederzijds vertrouwen en eerlijke informatie is daarbij ons uitgangspunt. U zult ervaren dat wij uw financiële belangen serieus nemen. En als alles dan goed is geregeld, heeft u de rust en waken wij ervoor dat dat zo blijft!

Om onze klanten van dienst te zijn met de laatste rente én de goede productvoorwaarden, werkt Finalco samen met onderstaande financieringsmaatschappijen:

Heeft u een vraag?

Finalco is een onafhankelijk financieel adviseur en bemiddeld bij talloze financiële producten.